Administrație

Robu se apără: Iată care este problema mea la DNA!

Robu se apără: Iată care este problema mea la DNA!

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a declarat, la ieşirea din sediul DNA Bucureşti, că a fost chemat pentru a fi pus sub acuzare în dosarul imobilelor, el fiind revoltat de acuzaţiile care i se aduc, subliniind că nu a încălcat legea şi că este uluit că cineva atentează la onoarea sa.

Acesta a afirmat că, sub semnătura sa, s-a vândut un apartament cu o cameră, în suprafaţă de 25 de metri pătraţi, şi un apartament cu două camere, în suprafaţă de 50 de metri pătraţi.

„Am semnat contractele de vânzare întocmite de aparatul funcționăresc al Primăriei și GIRATE DE LEGALITATE prin 5 semnături, pentru cele două apartamente din poză, unul de 25 mp, altul de 50 mp – de fapt: niște maghernițe, într-un fund de curte!-, cu preţul de 11.300 de euro, iar evaluatorul DNA, plătit din bani publici (!!!), pretinde că ar fi trebuit să fie vândute cu peste 70.000 euro! N-am nicio legătură cu restul dosarului, care vorbește de 1.000 locuințe vândute, de un prejudiciu de peste 40 milioane euro, ÎNAINTE de a fi eu primar! Judecați singuri dacă sunt sau nu victima unui abuz!”, a scris primarul Timişoarei pe pagina sa de Facebook luni după-masă.

Citiţi şi:

Robu, citat la DNA în dosarul de abuz în serviciu: „Sub semnătura mea, s-au vândut două maghernițe”


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*