Politic

PSD Timiș: “Primarul ar trebui să se adreseze într-un mod civilizat cetățenilor!”

PSD Timiș: “Primarul ar trebui să se adreseze într-un mod civilizat cetățenilor!”

Social- democrații au reacționat, după ce primarul Nicolae Robu a avut o reacție nervoasă atunci când a aflat că deputatul Matei Suciu a declarat că primăria ar avea datorii de 200 de milioane de euro către firme care au prestat lucrări.

Revedem, cu surprindere şi îngrijorare, o nouă ieşire nervoasă a primarului Nicolae Robu, prin care adresează cuvinte deloc potrivite persoanelor care nu împărtăşesc aceleaşi idei cu dumnealui sau care îşi permit să îi critice argumentat activitatea administrativă. Am văzut în repetate rânduri cum a jignit cetățeni, jurnalişti iar acum … un deputat.

Îi reamintesc domnului primar al municipiului Timişoara faptul că problemele nerezolvate ale oraşului se înmulțesc pe zi ce trece, iar dânsul, în calitate de primar are obligații față de cetățeni. Gunoiul care a „inundat” oraşul, iluminatul stradal şi transportul public sunt doar câteva din problemele cu care cetățenii se confruntă zilnic. Soluționarea acestora, gestionarea administrativă şi a datoriilor – de orice fel, ar trebui să reprezinte priorități pentru edilul Timişoarei.

Fac un apel, pe această cale, prin care îi adresez, în mod politicos, domnului primar Nicolae Robu să dea dovadă de decență şi să îşi prezinte public scuze în contextul afirmațiilor sale“, a transmis președintele PSD Timiș, Călin Dobra.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*