Politic

Laura Chindriș, consilier local ALDE Timișoara: “Primarul Robu nu atrage bani europeni, dar împovărează populația cu majorarea taxelor”

Laura Chindriș, consilier local ALDE Timișoara: “Primarul Robu nu atrage bani europeni, dar împovărează populația cu majorarea taxelor”
Adora Beauty

Veste proastă pentru timișoreni! Nicolae Robu propune majorarea taxelor și impozitelor din 2019. Timișorenii vor scoate cu 50% mai mult pentru impozitul auto, spre exemplu. ALDE Timiș nu susține acest lucru și se răzvrătește împotriva administrației condusă de Nicolae Robu.

Primarul Robu nu atrage bani europeni, dar împovărează populația cu majorări ale taxelor și impozitelor. Dacă atrăgeam doar jumătate din banii europeni pe care puteam să-i obținem foarte ușor, nu numai că nu trebuia să creștem taxele, dar putea primăria să vină cu extra facilități pentru timișoreni. Două sute cinci zeci de milioane de euro sunt bani eligibili, nerambursabili, de care administrația putea să dispună“, a spus Laura Chindriș, consilier local ALDE Timișoara.

Primăria Timișoara a încercat și anul trecut să majoreze impozitele pentru clădiri nerezidențiale, însă, proiectul nu a trecut de Consiliul Local.

Toate aceste propuneri îl au ca și autor pe primarul Nicolae Robu care a promis că impozitele locale nu vor crește sub mandatul său.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*