Social

Ce au păţit zeci de şoferi în Calea Martirilor în ultimele două zile

Ce au păţit zeci de şoferi în Calea Martirilor în ultimele două zile
Adora Beauty

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație Rutieră au intensificat acțiunile pe Calea Martirilor din 1989, unde au existat sesizări că nu se respectă indicatoarele rutiere privind oprirea și staționarea care sunt interzise în anumite intervale orare în zona respectivă.

Astfel, în ultimele două zile au fost organizate acţiuni, iar în urma acestora au fost depistaţi şi sancţionaţi contravenţional un număr de 58 conducători auto pentru că au fost încălcate prevederile Regulamentului de Aplicare al OUG 195/2002, republicată, privind circulaţia pe drumurile publice.

De asemenea, un autoturism al cărui conducător auto nu s-a prezentat pentru întocmirea procesului verbal a fost ridicat și transportat de către lucrătorii SDM la depozitul din Calea Șagului.

Poliția Locală Timișoara reamintește că sancțiunile pentru încălcarea prevederilor OUG 195/2002 referitoare la oprirea și staționarea în locuri nepermise sunt între 290 și 725 lei și 2 sau 3 puncte penalizare la permis, în funcție de faptă, atrăgând totodată atenția conducătorilor auto să respecte indicatoarele rutiere și să evite parcarea autovehiculelor în locuri interzise pentru a evita astfel sancționarea drastică și chiar ridicarea autovehiculelor.

Astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare, mai ales că în zona respectivă au fost efectuate lucrări de lărgirea a carosabilului, oprirea și staționarea fiind interzise.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*