Social

Acțiune umanitară lansată de Lidia Laction

Acțiune umanitară lansată de Lidia Laction

O nouă acțiune umanitară inițiată de Lidia Laction. De această dată, evenimentul se adresează pacientelor de la Spitalul de Oncologie din Timișoara.

De sărbători acestea vor beneficia de un răsfăț de frumusețe prin intermediul profesioniștilor în materie de beauty.  Doamnele  vor primi gratuit servicii de manichiură, makeup și alte produse cosmetice oferite în mod simbolic de profesioniști în artă înfrumusețării care se gândesc și la aceste femei, care din cauza stării de sănătate, nu pot ieși pentru a beneficia de sesiuni de înfrumusețare.

M-am gândit acum în prag de sărbători alături de alte doamne care lucrează în domeniul de beauty să venim și în întâmpinarea femeilor aflate în stare de suferință să le redăm încrederea pe chip printr-o manichiură, machiaj și chiar un fotograf care să redea încrederea în propria frumusețe interioară și putere să meargă mai departe acelor femei aflate în secția de Oncologie. Acțiunea se va intinde pe parcursul a mai multor zile, deoarece toate aceste combinații de manichiuri, machiaje ușoare și discuții individuale necesită timp, iar cum alături de mine au venit la o simplă postare pe Faceboook manichiuriste cu experiență, am avut inclusiv discuții cu sponsori, în mare parte prieteni, care doresc să doneze astfel încât să putem achiziționa și câteva peruci pe care să le oferim doamnelor”, a transmis Lidia Laction.

Adora Beauty

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*