Eveniment

Substanţe interzise descoperite asupra unui cetăţean sârb la vama Moravița

Substanţe interzise descoperite asupra unui cetăţean sârb la vama Moravița

Ghinion pentru un bărbat, la frontiera Moravița! Acesta fost depistat de polițiști și de inspectorii vamali având în bagaje 175 comprimate Bromazepam, substanţe aflate sub control naţional, pe care intenţiona să le introducă ilegal în ţară.

În data de 07 noiembrie, în jurul orei 08:40, în Punctul de Trecere a Frontierei Stamora-Moraviţa, s-a prezentat pentru a intra în ţară un cetăţean sârb în vârstă de 34 de ani, la volanul unui microbuz marca Opel, înmatriculat în Serbia.

În urma controlului efectuat asupra bagajelor bărbatului, echipa comună formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali a descoperit, ascunse şi nedeclarate, 175 comprimate Bromazepam, acestea fiind substanţe aflate sub control naţional, înscrise în Anexa nr. III din Legea 143/2000, privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri. Bărbatul a declarat că tabletele îi aparțin și le folosea pentru uz propriu, neavând cunoștință că sunt interzise pe teritoriul României.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de introducere în ţară de droguri de risc, la final urmând a se lua măsurile legale care se impun.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*