Life-style

Tendințele toamnei în materie de manichiură. Ce surprize vă așteaptă la NAIL Bar Timișoara (P)

Tendințele toamnei în materie de manichiură. Ce surprize vă așteaptă la NAIL Bar Timișoara (P)

Manichiura la modă în sezonul toamna-iarnă 2018-2019 include foarte multe tendințe. Este o dovadă a faptului că o imagine completă este alcătuită din mai multe elemente, iar fiecare din ele să fie ideale.

Ca și lumea modei, cea a unghiilor, este supusă schimbărilor și influențelor, așadar în acest sezon opțiunile oscilează de la strălucire la gotic, de la simpla culoare pe unghie la ștrasuri și modele complexe pentru modelele unghii toamnă 2018, încât șansele să nu găsiți ceva în standul NAIL Bar Timișoara care să vi se potrivească sunt minime.“Avem peste 200 culori de unde clientele pot alege diferite combinații, o echipă de tehniciene de unghii foarte talentate și cu o experiență de 8 ani în acest domeniu, care sunt în continuă perfecționare întrucât piața cere acest lucru, inclusiv în ceea ce privesc tehnicile cu curățare a cuticulei și a unghiei și aici ne referim la tehnica dry manicure sau combi manicure”, a transmis Lidia Laction, manager NAIL Bar Timișoara.

Prin intermediul unei manichiuri realizate corect, puteți să vă evidențiați un stil propriu, diferit, care să vă valorifice personalitatea. „Clientele noastre sunt cu adevărat diferite, la fel și nuanțele alese, lungimea unghiei cât și forma acesteia. Ele aleg culori monocrome, multicromatice, strălucitoare sau asimetrice, solicitând un lac cremos și lucios sau mat, cu aplicații strălucitoare pe fiecare unghie, pentru a crea modele de unghii toamnă 2018 incredibile”.

Dar cine nu visează și la gene lungi și dese? Noutatea este că aici, la NAIL Bar Timișoara, clientele pot opta pentru aplicarea genelor fir cu fir. Totul se poate face fără o programare în prealabil, susține managerul salonului. „Începând din această lună efectuăm și aplicații cu gene 1D, 2D, 3D sau chiar 4D gene Hollywood care sunt foarte în trend în această perioadă. Pentru că cererea este atât de mare, am atașat NAIL BAR-ului deschis în luna septembrie și un LASH BAR în care clientele în timp ce se relaxează cel puțin o oră și jumătate, la final pleacă din standul nostru cu o privire mult mai seducătoare, grație gelor naturale lungi și dese. E ca și cum ai pune ramă frumoasă unui tablou. Genele lungi și dese sunt cheia feminității chipului unei femei plus că sunt alternativa unui machiaj efectuat dimineața și curățat în fiecare seară la demachiere, aspect ce necesită timp. Iar cum timpul este dușmanul numărul 1 în zilele noastre, am decis încă de la deschiderea standului, aflat în Galeria 1, că atât manichiura cât și serviciul de aplicare gene false să se realizeze fără programare. Așadar doamnelor, vă așteptăm cu mare drag pentru răsfăț atunci când simțiți nevoia, fără programare și de ce nu, să bem o cafea împreună într-o atmosferă prietenoasă”, ne-a declarat Lidia Laction.

Este singurul stand de manichiură din Timișoara unde fiecare clientă în timpul relaxării, indiferent că beneficiază de o manichiură sau de gene false, primește o cafea proaspată, are inclusiv la finalul ședinței o zonă a Divelor unde își poate face o fotografie de copertă pe care, evident, o poate folosi pe rețelele de socializare.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*