Administrație

Ştefan Bănică, Alexandra Stan și Bosquito deschid Târgul de Crăciun la Timișoara

Ştefan Bănică, Alexandra Stan și Bosquito deschid Târgul de Crăciun la Timișoara

Primăria Timișoara, prin Biroul de Organizare Evenimente, pregătește deschiderea celei de-a XII-a ediții a Târgului de Crăciun din Timișoara,  eveniment ce se va derula în perioada 1 decembrie 2018 – 10 ianuarie 2019.

Târgul de Crăciun din acest an stă sub semnul Centenarului, deschizându – și porțile chiar de Ziua Națională a României cu un program artistic variat. Ne vom putea bucura în 1 decembrie de prezența unor nume consacrate ale scenei precum  Ștefan Bănică, Alexandra Stan sau Bosquito, municipalitatea timișoreană lansând  invitația de a derula programe artistice chiar și celor mai tineri artiști, precum și instituțiilor de învățământ artistic timișorean dornice să participe în cadrul Târgului de Crăciun.

 Și în acest an, având în vedere ecourile pozitive înregistrate în anul 2017, Târgul de Crăciun va avea drept arie de desfășurare atât Piața Victoriei, cât și Piața Libertății, unde artiștii plastici și meșteșugarii locali vor întregi tabloul unui spațiu dedicat cu precădere copiilor.

Prin organizarea acestui eveniment se urmărește creșterea numărului potențialilor vizitatori din țară și din străinătate, o intensificare a turismului cultural , precum și punerea în valoare a potențialului oraşului, din perspectiva economică, socială și multiculturală.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*