Social

Amendă de 2.500 de lei pentru un şmecher cu BMW. Ce a făcut

Amendă de 2.500 de lei pentru un şmecher cu BMW. Ce a făcut

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație Rutieră au depistat și sancționat aseară, în jurul orei 23.00, un bărbat care a efectuat derapaje controlate și accelerări bruște pe loc, în scop de divertisment, pe bd. Take Ionescu, în timp ce se afla la volanul autoturismului său marca BMW.

Cel în cauză are 19 de ani și locuiește în Timișoara, iar pentru fapta sa a fost sancționat cu amenda maximă de 2.500 de lei.

Poliția Locală atrage din nou atenția că potrivit legii se sancționează cu amenzi cuprinse între 800 și 2.500 de lei turarea motoarelor și efectuarea de drifturi pe domeniul public fără autorizație din partea Comisiei de Circulație din cadrul Primăriei Timișoara.

Locațiile în care s-au întâlnit mai frecvent astfel de cazuri sunt în apropierea Stadionului Dan Păltinișanu, pe Aleea FC Ripensia, Michelangelo, Circumvalațiunii, Gării, Take Ionescu, Calea Aradului, V. Pârvan, M. Viteazul, Eroii de la Tisa, zone în care de altfel au și fost sesizate de către cetățeni astfel de situații. Peste 20 de persoane au fost depistate în această situație de la începutul anului, în special pe perioada sezonului cald.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*