Eveniment

Cât a plătit un ungur pentru un fals permis de conducere

Cât a plătit un ungur pentru un fals permis de conducere

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Cenad au depistat un cetăţean maghiar care a prezentat la controlul de frontieră un permis de conducere ucrainean fals.

Duminică seara, în Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, judeţul Timiş, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de intrare în țară, cetăţeanul maghiar L.E., în vârstă de 24 de ani. Acesta era la volanul unei autoturism marca Citroen, înmatriculat în Ungaria.

La controlul de frontieră, pe lângă documentele de identitate, şoferul a prezentat şi un permis de conducere, ce avea însemnele autorităților din Ucraina. Poliţiştii de frontieră au constatat că documentul în cauză nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unui permis auto autentic, acesta fiind fals, iar în urma cercetărilor s-a stabilit că tânărul nu are dreptul de a conduce.

Cu privire la cele constatate, persoana în cauză a declarat că a obţinut documentul prezentat la control în urma frecventării unui curs de conducere auto în Ucraina, plătind suma de aproximativ 200 de euro.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de fals şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*