Administrație

Şase familii, evacuate din Piaţa Traian. Robu anunţă ce mai urmează

Şase familii, evacuate din Piaţa Traian. Robu anunţă ce mai urmează

Vor avea loc primele evacuări în Piaţa Traian, în procesul de “curăţare” a zonei, demarat recent de primarul Nicolae Robu.

Acesta a făcut în urmă cu câteva săptămâni o descindere în Piața Traian pentru a transmite un mesaj ferm de intransigență celor certați cu normele de conviețuire într-o comunitate civilizată.

“Am spus răspicat, atunci, că pe mine nu mă interesează etnia oamenilor, ci faptele lor! Ei bine, având în vedere faptele, am reușit, până în prezent, evacuarea a şase familii, care locuiau în imobile de pe străzile Dacilor (nr. 8, 19 și 21 – câte o familie), Ștefan cel Mare (nr. 55 – o familie) și Badea Cârțan (nr. 5 – două familii). Pentru toate, am avut sentințe judecătorești definitive. Încă patru procese sunt câștigate de noi în primă instanță și de îndată ce și aceste sentințe vor fi definitive, le vom pune și pe ele în aplicare. Piața Traian trebuie redată oamenilor civilizați, oamenilor care știu să o respecte, să-și respecte semenii și să respecte orașul”, a scris, sâmbătă, pe Facebook, primarul Nicolae Robu.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*