Administrație

Șapte trasee au beneficiat de suplimentarea numărului de mijloace de transport în comun

Foto: Octavian Pintean

Municipalitatea a reușit angajarea a opt șoferi pentru mijloacele de transport în comun! Astfel că șapte trasee din Timişoara au beneficiat de suplimentarea numărului de mijloace de transport în comun.

Anunțul a fost făcut de edilul Nicolae Robu, care spune că în unele cazuri e vorba de o suplimentare doar cu un mijloc de transport public.“Am suplimentat mijloacele de transport în comun pe sapte linii. Pe Linia 4, de la șase tramvaie la opt tramvaie, pe Linia 5 e vorba de minibuze de la trei la patru, pe Linia 6 nu am avut niciun tramvai pentru ca fusese scos, acum avem două, pe linia 7 avem unul în plus, pe Linia 15 avem un troleibuz în plus (mai corect ar fi de la 4 am trecut la 5), pe Linia 16 la fel, au fost patru troleibuze acum sunt 5, pe Linia 33 suplimentatrea este și mai mare, au fost patru autobuze, acum sunt șase autobuze pe circuit. Evident că se simte îmbunătățirea, e loc de mai bine, vom suplimenta numărul de mijloace și pe celelalte linii că avem  mult mai multe decât cele pe care le-am menționat. Vom face ca sistemul de transport public al Timișoarei să fie unul confortabil și convenabil al timpului de așteptare în stații”, a explicat edilul Nicolae Robu.

În plus, în depoul STPT a ajuns încă un tramvai Armonia, numărul tramvaielor modernizate ajungând la 26. Un al 27-lea tramvai Armonia va sosi săptămâna viitoare, iar ultimele trei garnituri vor fi livrate până la sfârşitul anului.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*