Eveniment

Peste două sute de amenzi aplicate șoferilor, în doar șase ore

Peste două sute de amenzi aplicate șoferilor, în doar șase ore

A fost razie pe drumurile din județ! Poliţiştii rutieri au acţionat pe raza întregului judeţ, în vederea prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, aplicând în doar 6 ore, peste 200  de sancțiuni contravenționale șoferilor indisciplinați.

Poliţiştii Serviciului Rutier au acţionat pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică pe raza municipiului şi în comunele limitrofe.

În noaptea de 02 spre 03 noiembrie, între orele 20.00 – 04.00, au fost organizate acțiuni cu caracter preventiv-reactiv, la care au participat poliţişti de ordine publică şi rutieră acționând pentru îmbunătăţirea climatului de siguranţă civică, prevenirea activităţilor infracţionale, creşterea vizibilităţii elementului poliţienesc şi reducerea riscului rutier, pe raza municipiului şi în comunele limitrofe.

Astfel, poliţiştii au constatat 18 infracțiuni și au aplicat  218  de  sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea normelor rutiere.nCa măsură tehnico-administrativă, au fost reţinute în vederea suspendării 30 de  permise de conducere şi au fost retrase 7 certificate de înmatriculare.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*