Social

Druckeria strânge donații la cel mai mare show de stand-up comedy din Timișoara

Druckeria strânge donații la cel mai mare show de stand-up comedy din Timișoara

Show-urile de stand-up comedy din data de 4 noiembrie, care îi vor avea în prim plan pe Badea, Bordea și Micutzu, sunt cele mai mari spectacole de acest fel care a avut loc până acum în oraș. După ce biletele la primul eveniment au fost epuizate în mai puțin de 48 de ore (2.000 de bilete), organizatorii au decis să pregătească un al doilea spectacol, care va avea loc în aceeași zi. Și pentru acest din urmă show au fost vândute biletele în doar câteva zile.

 Cu ocazia organizării acestor show-uri, Front Row Events au decis să se implice și în viața socială a orașului. Astfel că au legat un parteneriat cu Politehnica Timișoara, care, de câțiva ani, organizează prin intermediul Asociației Suporterilor Timișoreni „Druckeria”, o acțiune caritabilă în preajma Crăciunului, pentru ajutarea familiilor defavorizate din Banat.

 Cei de la Front Row Events lansează astfel o invitație deschisă celor 4.000 de spectatori, iubitori de comedie, care participă la show să doneze la Sala Olimpia, locul în care va avea loc evenimentul, jucării, dulciuri etc. Acolo va fi amplasată o urnă în care vor fi colectate donațiile și vor fi mai apoi predate celor de la ASU Politehnica Timișoara, pentru a fi împărțite familiilor care au nevoie de o bucurie de Crăciun.

 „Front Row Events trăiește din bucuria oamenilor. Organizăm spectacole de stand-up comedy în țară și afară pentru vă vrem să le aduce românilor zâmbetul pe buze. Ne încântă să oferim momente de bucurie oamenilor, care, pentru câteva zeci de minute uită de orice și râd din suflet. Cred că acțiunea pe care o fac cei de la ASU Politehnica Timișoara se aliniază valorilor noastre și e o ocazie excelentă să aducem o bucurie oamenilor, nu doar prin spectacolele de comedie, ci printr-un ajutor real oferit celor aflați în nevoie”, a transmis Victor Balaniuc, co-fondator Front Row Events.

Spectacolele vor avea loc în data de 4 noiembrie de la 17:30, respectiv 21:30, la Sala Olimpia.

Cei care vor să ajute prin donații familiile defavorizate din zona Banatului sunt așteptați la Sala Olimpia în intervalul orar în care se desfășoară evenimentul pentru a lăsa donațiile în urnele pregătite pentru colectarea lor.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*