Economic

A început cel mai mare târg în materie de mobilă și soluții pentru amenajarea spațiilor

A început cel mai mare târg în materie de mobilă și soluții pentru amenajarea spațiilor

A început cel mai mare târg în materie de mobilă și soluții pentru amenajarea spațiilor – Expo Mobila Timișoara, între 1 și 4 noiembrie 2018. Expozanții vă așteaptă cu piese de mobilier și accesorii deosebite, care răspund celor mai variate stiluri și bugete. Produsele se pot achiziționa pe loc sau se pot comanda personalizate.

De-a lungul celor 28 ani de activitate, CCIA Timiș a abordat sectorul industriei mobilei și domeniilor conexe organizând mai multe ediții anuale ale unor târguri apreciate de publicul timișean: PRO DOMO, CASA TA, EXPO MOBILA, UNIVERSUL CASEI TALE.

În cadrul expoziţiei de mobilă, vor putea fi admirate şi achiziţionate: bucătării, dormitoare, livinguri, canapele, mese, scaune, uși de interior, mobilier de exterior, accesorii, decoraţiuni şi materiale pentru amenajările interioare şi exterioare, produse de curățenie.

Expoziţia cu vânzare se adresează în special consumatorului final, publicului vizitator.“Sunt zeci de stiluri (clasic, modern), variate tipuri de modele și design, pentru toate gusturile. Fiecare expozant va prezenta cele mai interesante, utile și, totodată, îndrăznețe modele din producţia proprie. O gamă variată de mobilier pentru apartament, garsonieră sau casă la curte: dormitoare, sufragerii, saloane, camere de zi, camere pentru copii și tineret, bucatării, biblioteci, garderobe, canapele, fotolii, scaune, mobilier de grădină; mobilier pentru toate bugetele: EXPO MOBILA a fost gândită ca un eveniment exclusiv pentru publicul larg, unde oricine poate găsi piese de mobilier și accesorii pentru casă, oricare ar fi bugetul alocat. În cadrul EXPO MOBILA vizitatorii vor avea parte nu numai de produsul final, dar și de consiliere în vederea alegerii celor mai bune piese de mobilier”, transmite organizatorul evenimentului, Roxana Bonchiș.

Intrarea este liberă. Programul de vizitare este: de joi până sâmbătă, 1 – 3 noiembrie, zilnic între orele 10:00 – 20:00; iar duminică, 4 noiembrie, între orele 10:00 – 18:00.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*