Social

Vrei să devii poliţist? Se fac înscrieri şi recrutări!

Vrei să devii poliţist? Se fac înscrieri şi recrutări!

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Timiș continuă activitatea de recrutare și selecție a candidațiilor pentru concursurile de admitere în instituțiile de învățământ postliceale ale Ministerului Afacerilor Interne, sesiunea 2019.

Înscrierea candidaţilor cu domiciliul/reședința în municipiul Timișoara/jud. Timiș, înscris(ă) în cartea de identitate se face la sediul Inspectoratul de Poliție Județean Timiș, Bulevardul Take Ionescu, nr. 44-46, jud. Timiș, în zilele de marți şi joi în intervalul orar 09:00 -15:00. Termenul limită pentru depunerea cererilor de înscriere este 23.11.2018.

Detalii privind: numărul de locuri aprobate pentru fiecare instituție de învățământ, condiţiile şi criteriile privind recrutarea candidaților, depunerea candidaturii, conținutul dosarului de recrutare, înscrierea şi susţinerea concursului de admitere, probele de concurs, tematica și bilbliografia recomandate, se regăsesc în Anunțul postat pe site-ul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș: https://tm.politiaromana.ro,  secțiunea Carieră – posturi scoase la concurs,  precum și site-ul unităților de învățământ.

Alte informaţii suplimentare pot fi obţinute de la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliţie Județean Timiș, sau telefonic la nr.de telefon: 0256/402122, 402124, 402129, 402120 sau 402121.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*