Social

Poliţiştii locali au „rupt” amenzi la Stadionul „Dan Păltinișanu”

Poliţiştii locali au „rupt” amenzi la Stadionul „Dan Păltinișanu”
Adora Beauty

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație Rutieră au acționat zilele acestea în zona Stadionului Dan Păltinișanu, unde au existat sesizări de la locatari cum că unii conducători auto nu respectă indicatoarele rutiere și pătrund în zone cu accesul interzis, opresc, staționează și chiar circulă pe pistele obligatorii pentru pietoni și bicicliști.

Astfel, ca urmare a acestor verificări au fost aplicate, în decurs de două zile, 18 amenzi conducătorilor auto, cele mai multe fiind pentru pătrunderea cu autovehiculele în zone restricționate. Au fost depistați și conducători auto care au confundat pistele amenajate pentru bicicliști și pietoni cu zone destinate mașinilor.

Poliţia Locală reaminteşte că sancțiunile aplicate pentru încălcarea prevederilor OUG 195/2002 referitoare la oprirea și staționarea în locuri nepermise, precum și pentru pătrunderea pe străzi cu accesul interzis sunt de la 290 la 725 lei și 2 sau 3 puncte penalizare la permis, în funcție de faptă.

Poliția Locală Timișoara atrage din nou atenția conducătorilor auto să respecte indicatoarele rutiere și să evite încălcarea actelor normative în vigoare pentru a nu risca sancțiuni drastice.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*