Eveniment

A fost prins individul care a incendiat balconul unui bloc din Timișoara

A fost prins individul care a incendiat balconul unui bloc din Timișoara

A fost prins cel care a pus focul la blocul de garsoniere situat în Complexul Studențesc din Timișoara, susțin oamenii legii.

Piromanul, în vârstă de 33 de ani, este bănuit că ar fi dat foc unor deșeuri aflate sub balconul locuinței. Individul a fost reținut 24 de ore de către polițiști, iar după-amiază a fost adus la Parchet pentru audieri.“Nu am dat foc, pur și simplu mergeam pe stradă. Sunt din București. Aici lucrez. Sunt agent de pază. M-au ridicat din Complex, de acolo m-au luat, pe acolo treceam”, a declarat individul suspectat de polițiști.

Potrivit oamenilor legii, se pare că bărbatul este recidivist. Acesta ar mai fi incendiat două tomberoane, unul pe stradă Vaida Voievod și altul pe stradă Ofcea. „În data de 31 ocombrie polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că la un imobil de pe rază Complexului Studențesc din Municipiul Timișoara are loc un incendiu. În urmă  sesizării, polițiștii s-au deplasat de urgență la față locului, iar în urmă investigațiilor efectuate ai identificat un bărbat de 33 de ani din municipiul București bănuit de comiterea faptei. În cauza a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere prin incendiere, cel în cauza fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în arestul IPJ Timiș. Până la momentul acesta nu avem informații suplimentare cu privire la determinarea acestuia pentru comiterea faptei. Nu și-a recunoscut fapta până în prezent, facem cercetări și o să revenim cu amănunte”, a transmis Ionuț Sârbu, purtător de cuvânt al  IPJ Timiș.

În continuare se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere prin incendiere.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*