Administrație

Social-democrații au votat proiectul privind construirea unei parcări subterane în Parcul Botanic

Social-democrații au votat proiectul privind construirea unei parcări subterane în Parcul Botanic
Adora Beauty

Consiliul Local Timişoara a făcut un prim pas pentru construirea unei parcări subterane cu 600 de locuri, în Parcul Botanic. Acesta va fi situată la intrarea pe str. Gheorghe Dima. Parcarea subterană va avea două niveluri și se va întinde pe 14.817 mp, fiind inclusă în PUZ „Extindere și modernizare Spitalul Clinic Municipal de Urgență Timișoara și Parcare subterană”.

După ce s-au opus în mai multe rânduri proiectului, social-democrații au votat pentru demararea investiţiei. Tot azi a fost votat un proiect care prevedea elaborarea PUZ-ului „Extindere și modernizare Spitalul Clinic Municipal de Urgență”.

Însă ședința nu a fost lipsită de discuții contradictorii între primarul Robu și liderul consilierilor PSD, Daniel Idolu. “Eu zic să nu mai stăm atât! Aprobăm, bine, nu aprobăm, nu e sfârșitul lumii, doar că fiecare zi trecută are un efect negativ. Vă propun să fim mai eficienți, că n-are rost să vorbim o oră și să nu aprobăm”, a spus edilul Nicolae Robu.

Toată lumea își dorește să avem mai multe locuri de parcare fără să mai discutăm despre extinderea Spitalului Municipal, care trebuie realizată. Nu am înțeles legătura cu parcarea de 600 de locuri. Nu am înțeles această contradicție între suprafețele și numerele CF. Nu înțeleg de ce nu puteam să aprobăm un PUZ direct pentru parcare. Cert este că ne dorim acest obiectiv. Dar nu ne punem întrebarea de ce procedura aceasta atipică? Trebuie să fim transparenți”, a explicat Daniel Idolu.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*