Administrație

CJT organizează licitaţie pentru concesionarea de parcele în Parcul Industrial

CJT organizează licitaţie pentru concesionarea de parcele în Parcul Industrial

Consiliul Judeţean Timiş anunță organizarea licitației publice cu strigare pentru concesionarea a trei parcele dotate cu infrastructură industrială din Parcul Tehnologic și Industrial Timișoara, situat în Calea Torontalului, km 6, și anume: parcela C2/A (cu o suprafață de 3931 mp), parcela C2/B (3931 mp) și parcela C3 (6020 mp).

„Consiliul Județean Timiș a dezvoltat, în urma unui proiect derulat din fonduri europene, un Parc Tehnologic și Industrial destinat societăților comerciale. În prezent, marea majoritate a parcelelor din acest Parc Industrial sunt concesionate către agenți economici, atât din România, cât și din străinătate. În aceste condiții, gradul de ocupare al Parcului este de peste 85%, însă dorim, prin scoaterea acestor trei parcele la licitație, să ajungem la operaționalizarea întregului Parc Tehnologic și Industrial. Cele trei parcele au ca destinație  construcția de hale sau de clădiri industriale pentru activități productive și alte activități nepoluante”, a spus președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra.

Prețul de pornire al licitației publice cu strigare este de 18,22 lei/mp/an, la care se adaugă TVA.

Licitaţia publică deschisă, cu strigare, pentru concesionarea  parcelelor din PITT, se va desfăşura în data de 06.11.2018, ora 12, la sediul Consiliului Judeţean Timiş, Bulevardul Revoluţiei din 1989, nr. 17, Sala Revoluției, etaj I.

Înscrierea la licitaţie se va face până în 5 noiembrie 2018 inclusiv, între orele 900 – 1400, la sediul Consiliului Judeţean Timiş.

Informații suplimentare pot fi obținute pe site-ul CJ Timiș www.cjtimis.ro sau de la Serviciul Administrarea Patrimoniului, cam. 224-etaj II: Nicoleta Tisu, consilier superior în cadrul Serviciului, telefon 0256/406458.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*