Politic

Consilierul local ALDE, Laura Chindriș, solicită dublarea mijloacelor de transport pe linia 5

Consilierul local ALDE, Laura Chindriș, solicită dublarea mijloacelor de transport pe linia 5

Consilierul local ALDE Timișoara Laura Chindriș se implică activ în tot ceea ce înseamnă proiectele orașului, dar și răspunde prompt nevoilor cetățenilor . În acest sens, aceasta a lansat o campanie publică privind situația reală a transportului din Timișoara.

Potrivit Laurei Chindriș, una dintre cele mai mari dorințe ale cetățenilor este suplimentarea mijloacelor de transport în comun, pentru că aglomerația din microbuze este o problemă, iar autoritățile nici până acum nu au soluționat-o.

În plus, consilierul local ALDE a  redactat o adresă către STPT pentru suplimentarea microbuzelor de pe linia 5 este o problemă.

Mi-am asumat să fac lucruri concrete pentru timișoreni. Și pentru ca să fac asta, în primul rând este de bun simț să-i ascult, ca să știu exact ce au timișorenii nevoie și să nu citesc un raport sau o statistică de pe hârtie. Am lansat o campanie  privind situația reală a transportului public din Timișoara.Vreau să știu cum călătoresc timișorenii, care este calitatea transportului public pentru a știi la ce nivel ne aflăm noi astăzi în Timișoara, ca oraș european. Am început această campanie cu Linia 5. În calitate de consilier local ALDE Timișoara am mers alături de o parte din colegii mei, pe linia 5, pentru a sta de vorbă cu cetățenii. Una dintre cele mai mari dorințe ale acestora este suplimentarea mijloacelor de transport în comun, pentru că aglomerația din microbuze este o problemă pe care, așa cum spun ei, primarul Robu a promis că o va rezolva și încă nu a făcut-o. Zilnic sunt timișoreni care nu pot urca în microbuze, adulți care merg la lucru și copii care trebuie să ajungă la școală din cauză că sunt supraaglomerate. Am redactat o adresă către STPT pentru suplimentarea microbuzelor de pe linia 5!”, a transmis Laura Chindriș, consilier local ALDE Timișoara.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*