Social

Tânăr surprins de camerele video când arunca gunoi din mașină

Tânăr surprins de camerele video când arunca gunoi din mașină
Adora Beauty

Polițiștii locali au continuat să aibă în atenție în ultima perioadă modul în care se respectă legislația referitoare la protecția mediului și păstrarea curățeniei în Timișoara, continuând acțiunile pe această linie. Au fost organizate acțiuni punctuale în zonele în care au existat sesizări cu privire la abandonarea de deșeuri pe domeniul public, dar s-au efectuat și verificări pentru identificarea persoanelor surprinse de camerele de supraveghere video amplasate în locațiile în care acestea au fost instalate.

De la începutul lunii au fost aplicate 23 de sancțiuni celor care au contribuit la formarea de rampe clandestine de deșeuri, pe lângă alte 191 sancțiuni aplicate celor surprinși aruncând resturi pe jos. Ca urmare a amplasării camerelor video au fost aplicate sancțiuni pe străzile Mătăsarilor, Treboniu Laurian, Iris, Luceafărul, Dâmbovița, L. Rebreanu, Calea Urseni, Liniștei cu Haga, dar și pe Petre Ispirescu.

Spre exemplu, în această ultima locație un tânăr a fost sancționat cu 1.000 de lei, conform HCL 371/2007 modificată, după ce a fost identificat ca urmare a imaginilor surprinse în timp ce descărca deșeuri din autoturismul personal. Poliția Locală Timișoara atrage din nou atenția cu privire la faptul că, potrivit HCL 371/2007, sancțiunile pentru persoanele fizice sunt între 500 și 1000 lei, iar pentru persoanele juridice sunt între 1000 și 2500 lei.

Cetățenii care observă persoane aruncând deșeuri sau rampe clandestine de gunoi pot sesiza aceste aspecte la la numerele de telefon 0256.968 sau 0256.246.112.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*