Administrație

Stadiul lucrărilor la Grădinița cu Program Prelungit din comuna Săcălaz

Stadiul lucrărilor la Grădinița cu Program Prelungit din comuna Săcălaz

Veste bună! Au început lucrările pentru construirea noului corp de clădire al Grădiniței cu Program Prelungit din comuna Săcălaz.

După un proces lung în care autoritățile nu au reușit să găsească o firmă care să se ocupe de realizarea lucrărilor, iată că în final licitația s-a încheiat cu succes și a fost desemnată firma câștigătoare. Vorbim despre ALEX-DIA CONSTRUCT SRL.

Potrivit edilului comunei Săcălaz, Ilie Todașcă, la licitație au participat șase societăți, iar procedura a fost finalizată. De curând muncitorii s-au apucat de ridicarea fundației grădiniței.“Aceste investiții sunt finanțate integral din fonduri europene, iar procedurile legislative impuse în acest domeniu sunt foarte greoaie. Licitația s-a desfășurat pe o perioadă de timp destul de lungă, iar acest fapt a determinat desemnarea unui câștigător și semnarea contractului de lucrări abia anul acesta. Suntem bucuroși să vă anunțăm că de curând s-a turnat fundația noului corp de clădire al grădiniței. Ne-am dorit foarte mult realizarea acestui proiect, dat fiind faptul că localitatea Săcălaz și implicit comună Sacalaz este într-o continuă dezvoltare, iar numărul cetățenilor și al copiilor din comună este într-o continuă creștere”, a transmis primarul comunei Săcălaz, Ilie Todașcă.

Termenul de execuție al lucrării este 14 luni de la emiterea ordinului de începere.

Reamnintim, în data de 21.12.2016 s-a semnat contractul de finanțare nerambursabilă SUBMĂSURA 7.2.. Valoarea investiției este de 1.744.005,36 lei.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*