Social

Hoaţă de buzunare, prinsă de polițiștii locali după ce a furat banii unei bătrâne care urca în tramvai

Hoaţă de buzunare, prinsă de polițiștii locali după ce a furat banii unei bătrâne care urca în tramvai

Polițiștii locali din cadrul Biroului Transport Urban, aflați în patrulare în zona Piața 700 din Timișoara, în zona stației STPT, au depistat astăzi, în jurul orei 14.00, o femeie care a sustras unei bătrâne din buzunar o sumă de bani, în timp ce aceasta din urmă, însoțită de nepoțelul de 5 ani, încerca să urce în tramvaiul cu nr. 4.

Suspecta a fost observată de mai mulți tineri care au început să strige. Imediat polițiștii locali au intervenit și au reținut-o pe tânără, care a fost identificată ca fiind C.A.N., de 24 de ani, cu domiciliul în Timișoara și este cunoscută ca făcând parte din categoria hoților de buzunare. Cea în cauză, împreună cu suma de bani, de aproximativ 150 lei, a fost predată pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt polițiștilor de la Secția 1.

Polițiștii locali desfășoară permanent patrulări pe mijloacele de transport în comun, atât în mod individual, dar și periodic cu celelalte structuri din cadrul sistemului integrat de ordine și siguranță publică pentru a preveni comiterea unor astfel de fapte de furturi din buzunare și poșete, precum și a altor fapte precum tulburarea liniștii publice, deteriorarea mijloacelor de transport, apelarea în mod repetat la mila publicului, aruncarea de deșeuri în mijloacele de transport etc.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*