Social

Trei tineri, prinşi de poliţiştii locali în ofsaid. Unde au fumat „iarbă”

Trei tineri, prinşi de poliţiştii locali în ofsaid. Unde au fumat „iarbă”

Polițiștii locali aflați în patrulare aseară, în jurul orei 21.00, în Piața Traian, au observat două persoane care se aflau pe o bancă pe platoul din piață, iar când au constatat că de ei se apropie patrula, au devenit agitați, încercând să ascundă repede țigara pe care o fumau. Trecând la legitimarea acestora, s-a stabilit că se numesc O.S., de 19 ani, din Simeria – Hunedoara, și B.N., de 22 de ani, din Caransebeș – Caraș Severin. La controlul corporal efectuat asupra lor s-a constatat că unul dintre ei deținea o țigaretă care conținea fragmente vegetale de culoare verde – olive, susceptibile de a avea proprietăți psihoactive.

Un alt caz de acest gen a fost constatat de polițiștii locali la meciul ACS Poli Timișoara cu ASU Politehnica Timișoara, desfășurat în week-end la Stadionul Electrica. Cu ocazia efectuării controlului corporal la intrarea în baza sportivă, polițiștii locali l-au depistat pe P.C., de 35 de ani, din Timișoara, care avea asupra sa un plic din plastic care conținea fragmente vegetale susceptibile a avea proprietăți psihoactive.

Un al treilea caz este cel al unui tânăr, B.V., de 21 de ani, din Timișoara, care a fost depistat în această dimineață, în jurul orei 10.00, pe Aleea Azurului, pe o bancă, având asupra sa o țigară și un pliculeț cu fragmente vegetale din aceeași categorie. În toate cele trei situații, s-a luat măsura întocmirii documentelor pentru predarea substanțelor și preluarea cazurilor de către polițiștii din cadrul Brigăzii pentru Combaterea Criminalității Organizate Timișoara în vederea continuării cercetărilor conform Legii 143/2000 actualizată, privind combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*