Eveniment

Jandarmii au depistat un timişean care se pregătea să fumeze canabis

Jandarmii au depistat un timişean care se pregătea să fumeze canabis

Duminică, jandarmi din cadrul Grupării Mobile Timișoara au depistat, în timpul unei acțiuni specifice, un bărbat care avea asupra sa substanțe interzise.

Bărbatul a fost observat în zona localității Igriș din județul Timiș, în timp ce se afla singur într-un autoturism, pe un mal al râului Mureș. La vederea echipajului de jandarmi, bărbatul a avut un comportament suspect, ce a atras atenția. Jandarmii au procedat la stabilirea identității acestuia și la efectuarea controlului corporal preventiv. La verificările efectuate, a rezultat că persoana în cauză are vârsta de 32 de ani și domiciliul într-o localitate din județul Timiș. În portiera autoturismului, într-o pungă de material plastic, au fost găsite fragmente vegetale de culoare verde-oliv, cu aspect și miros de canabis. Bărbatul a precizat că deține respectivele substanțe pentru consum propriu.

Jandarmii au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală și le-au predat, împreună cu obiectele găsite, către BCCO Timișoara, în vederea continuării cercetărilor, având în vedere faptul că reprezintă infracțiune „deținerea de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept”.

Adora Beauty

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*