Sănătate

Corp diplomatic, în vizită la centrul de terapii genice ONCOGEN

Corp diplomatic, în vizită la centrul de terapii genice ONCOGEN

Vizită importantă duminică în județul Timiș! Pentru circa două ore, Spitalul Clinic Județean de Urgență “Pius Brînzeu” Timișoara, prin centrul său de terapii genice, ONCOGEN, a avut ușile deschise pentru o delegație străină, formată din nu mai puțin de 27 de ambasadori, toți acreditați în România.

Scopul declarat al Excelențelor Lor a fost acela de a cunoaște cât mai bine cel mai vestic județ al țării, dar și de a lua contact, atât cu tradițiile și oamenii locului cât și cu profesioniștii din domeniile de vârf ale Banatului.

Astăzi,(n.r.- duminică), cu puțin înainte de prânz, am avut deosebita onoare ca, împreună cu colegii mei de la ONCOGEN, să găzduim o vizită extrem de importantă, cu un potențial absolut formidabil. Încă din primele momente ale discursului de bun venit, am ținut sa asigur delegația de ambasadori că noi, cei de la SCJUPBT, suntem parteneri serioși de discuții și că suntem deschiși la orice tip de colaborări bilaterale, reciproc avantajoase, cu centre similare din țările pe care le reprezintă. Pe această cale, doresc să le mulțumesc Excelențelor Lor pentru amabilitatea și disponibilitatea pe care ne-au arătat-o în a vizita SCJUPBT și, nu în ultimul rând, pentru interesul pe care l-au manifestat față de lupta pe care colegii noștri de la ONCOGEN o duc, clipă de clipă, împotriva celui mai nemilos flagel al secolului XXI: cancerul”, a explicat medicul Marius Craina, manager SCJUT.  

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*