Politic

TNL Timiș, acțiune de plantare de copaci în două localități din Timiș

TNL Timiș, acțiune de plantare de copaci în două localități din Timiș

Tineretul Național Liberal Timiș invită iubitorii de natură să li se alăture la o amplă acțiune de plantare de copaci în 27 octombrie.

Acțiunea se va desfășura în două localități din județul Timiș, va începe la ora 9.00 în Șandra, unde tinerii liberali vor planta 1918 copaci, iar apoi se vor deplasa în Lenauheim, unde vor planta 2018 puieți.

Anul acesta aniversăm 100 de ani de la evenimentul politic major al anului 1918: desăvârșirea statului național român, realizată prin unirea provinciilor românești cu România. Cum putem sărbători Centenarul Marii Uniri, dacă nu gândindu-ne la ce facem noi astăzi pentru o Românie mai bună și la ce viitor le lăsăm copiilor țării?! De aceea, împreună cu colegii mei din organizația de tineret, am hotărât să demarăm această acțiune de plantare de copaci”, a declarat Cosmin Șandru, președinte TNL Timiș.

Pentru a afla mai multe detalii despre cum se va desfășura acțiunea și cum puteți participa accesați următorul link: https://www.facebook.com/events/2020308291541103/.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*