Cultură

Premieră cu gust de miere la Teatrul Maghiar: Ursulețul Winnie Puh

Premieră cu gust de miere la Teatrul Maghiar: Ursulețul Winnie Puh

Ursulețul Winnie și prietenii lui din Pădurea Magică se mută la Teatrul Maghiar de Stat „Csiky Gergely”! Regizoarea Kedves Emőke a ales cartea lui Alan Alexander Milne despre ursulețul buclucaș, care consumă multă miere, pentru cel mai nou proiect al său, care are premieră astăzi, 17 octombrie, de la ora 17, în Sala Mare.

Cei mai tineri spectatori ai Teatrului Maghiar sunt invitați să cânte și să se distreze cu Winnie, Bufnița, Purceluș, Iepure,  Aiurel, Kanga, Ruc, Sac și Tigrișor. „Acest bâzâit şi acest zumzăit înseamnă ceva. Singurul motiv care poate determina pe cineva să bâzâie şi să zumzăie este faptul că respectiva e o albinuţă. Iar în privinţa asta, dacă cineva tot e albină, foloseşte calitatea asta, de obicei, ca să facă miere. Iar singurul motiv şi scop raţional al preparării mierii e ca eu s-o mănânc.”, spune Winnie, personaj creat de A. A. Milne în 1926 și devenit celebru datorită desenelor Disney.

Regizoarea Kedves Emőke este angajată la Teatrul Maghiar din 2013, proiectul său anterior fiind „Avalanșa” pe textul lui Tuncer Cücenoğlu, declarat de public cel mai bun spectacol al stagiunii 2016/2017. Din echipa care a lucrat la „Ursulețul Winnie Puh” fac parte scenografa Balázs Gyöngyi, compozitorul Csorba Lóránt, dramaturgul Bertóti Johanna și artistul video Bertóti Attila. Distribuția este formată din:  Lukács Szilárd, Tar Mónika, Éder Enikő, Molnos András Csaba, Bandi András Zsolt, Magyari Etelka, Mihály Csongor, Molnár Bence, Vass Richárd și copiii Borbély Apor și Riskó Erna.

Spectacolul durează 90 de minute și este potrivit pentru întreaga familie. Traducerea în limba română se face la cască. Următoarea reprezentație va avea loc în 8 noiembrie. Informații despre rezervări și bilete se pot obține la ticket@tm-t.ro și 0752111803. Mai multe informații despre distribuție și spectacol se pot găsi pe pagina în română https://www.facebook.com/ursuletulwinnepuh

 


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*