Eveniment

Fiul lui Miron Cozma, implicat într-un accident la Timişoara

Fiul lui Miron Cozma, implicat într-un accident la Timişoara

Dan Cozma (37 de ani) a fost implicat într-un accident rutier marţi seara, la Timişoara. Fiul lui Miron Cozma avea o alcoolemie de 1,25 alcool pur în aerul expirat. Imediat după accident, acesta a abandonat maşina lovită şi a fugit de la locul accidentului.

Accidentul în care a fost implicat fiul lui Miron Cozma a avut loc marţi seara în Piaţa Bălcescu din Timişoara. Aflat într-un autoturism marca Audi, Dan Cozma a ratat o curbă şi a ajuns pe spaţiul verde, apoi a izbit un stâlp de iluminat public. Imediat după accident, şoferul, care era singur în maşină, a coborât şi a plecat de la locul faptei.

Polițiștii de la Rutieră au pornit în căutarea șoferului și l-au descoperit pe una dintre străzile din vecinătate. Fiul lui Miron Cozma abia se ținea pe picioare când l-au găsit oamenii legii și răspândea un miros puternic de alcool. Acestuia i-a fost întocmit dosar penal. Bărbatul va fi nevoit să achite și paguba provocată stâlpului de iluminat, intrucat în urma accidentului, becul nu mai funcționează.

Fiul lui Miron Cozma nu este la prima abatere! El a mai fost condamnat în trecut cu suspendare pentru alcool la volan. Dan Cozma lucrează în construcții în Islanda.

Sursa: cancan.ro

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*