Life-style

Campionatul Mondial de dans sportiv U21 Standard 2018

Campionatul Mondial de dans sportiv U21 Standard 2018

Se pregătește un eveniment de mare amploare pentru lumea dansului sportiv, și lumea sportului deopotrivă! Prin crearea Festivalului Internațional de Dans Timișoara, echipa Magnum a pus Timișoara pe harta culturală internațională a dansului mondial, evenimentul fiind direcționat către un pavilion foarte mare în afară țării.

Acum, la a 6-a ediție, TIDF, 17-21 octombrie 2018, este cel mai mare festival de dans din România prin numărul de dansuri abordate, atractivitatea, multitudinea și diversitatea activităților organizate în cadrul acestuia, prin numărul mare și multiculturalismul beneficiarilor așteptați în cadrul acestuia și prin dimensiunea să globală.

În 20-21 octombrie 2018, Magnum Team împreună cu Federația Română de Dans Sportiv și Federatia Mondiala de dans sportiv organizează la Timișoara unul dintre cele mai importante evenimente ale anului competițional 2018, Campionatul Mondial de dans sportiv U21 Standard 2018.

Această competiție este una de tip open – deschisă, federațiile de dans sportiv ale fiecărei țări având posibilitatea de a desemna un număr nelimitat de perechi care să participe la acest eveniment, cu condiția că sportivii care formează perechea să aibă sub 21 de ani. În consecință, se așteaptă la Timișoara, un număr foarte mare de participanți, în jurul a 100 de perechi, doar la această categorie.

În urmă etapelor de calificare ce se vor desfășura în prima parte a zilei, vor rămâne în fazele semifinalei primele 12 perechi, iar în finală se vor întrece cele mai bune 6 perechi din concurs. Într-un sistem de jurizare cu note acordate după fiecare dans în parte, se va desemna perechea campioană mondială cu vârstă sub 21 de ani, la dansurile standard pentru anul 2018.

Perechile care au confirmat deja prezența vor veni de pe trei continente. Acestea vor fi arbitrate de oficiali din: Statele Unite, Polonia, Belgia, Italia, Croația, China, Africa de Sud, Germania, Grecia, Rusia și Suedia.

În paralel cu această competiție, se va desfășura concursul de tradiție, ajuns la cea de-a 7-a ediție, Timișoara Open Championship, la secțiunile Standard și Latino, care va aduce la start alte zeci de perechi din întreagă lume.

Toate evenimentele festivalului sunt disponibile în detaliu la: www.dancefesttm.com.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*