Social

Public numeros la cel mai celebru festival al Papricașului și Vinului la Buziaș

Public numeros la cel mai celebru festival al Papricașului și Vinului la Buziaș

Au fost două zile de sărbătoare în stațiunea Buziaș. Mii de oameni au participat la cel mai celebru festival. Este vorba despre cea de-a zecea ediție a Festivalului Papricașului și Vinului.

Sâmbătă și duminică pe scena din Parcul Central din Buziaș au avut loc concerte Vest Phoenix Cover, Phaser, Ștefan și Ana Maria Colombar, Aleksandar Aca Ilic și Biljana Jevtic, Marinko Kokvic și orchestra condusă de Misa Mijatovic. Soliști renumiți din Banat și ansamblurile folclorice au încântat publicul, apoi magicianul Lorenzo Cristian a făcut un show de iluzionism.

Organizatorii i-au aşteptat pe vizitatori şi cu o surpriză. Sebastian Paul împreună cu Uica Mihai şi încă cinci bucătari au gătit o omletă uriaşă din 1001 de ouă, pe care apoi au împărțit-o participanţilor.“Cel mai faimos papricaş este la noi în oraş. Papricaşul de Buziaş este deja un brand şi putem să ne mândrim cu asta. Cea de-a X-a ediţie a Festivalului Papricaşului şi Vinului a fost chiar una de nota 10, iar prezenţa uriaşă la eveniment este un argument de netăgăduit. Ne-am bucurat şi de o vreme frumoasă, parcă cerută la comandă pentru festivalul de la Buziaş, pentru aceste minunate locuri, cu oameni harnici şi primitori. A fost o petrecere pe cinste, iar mâncarea aleasă, băutura din belşug (în special vinurile de calitate) şi muzica bună, pentru toate gusturile, au fost ingrediente suficiente pentru o atmosferă cu adevărat de sărbătoare”, a transmis primarul orașului Buziaș, Sorin Munteanu.

Evenimentul a fost organizat de Asociația pentru Dezvoltarea Zonei Buziaș, în colaborare cu Primăria Buziaș și Consiliul Județean Timiș.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*