Life-style

Omletă uriaşă preparată la Buziaş. Se vor folosi 1001 ouă

Omletă uriaşă preparată la Buziaş. Se vor folosi 1001 ouă

A zecea ediţie a Festivalului Papricaşului şi Vinului va avea loc sâmbătă şi duminică, în Parcul Central din Buziaş. Organizatorii îi aşteaptă pe vizitatori şi cu o surpriză.

Sebastian Paul împreună cu Uica Mihai şi încă cinci bucătari vor găti o omletă uriaşă din 1001 de ouă, care va fi împărţită gratuit participanţilor.

“Facem omleta într-o tigaie gigant, de doi metri diametru. Sunt șapte bucătari invitați, din țară și din străinătate, și, ca specific și element de noutate, sunt trei tipuri de ouă: ouă gălbenuș, ouă albuș și melanj”, spune Sebastian Paul.

Duminică, festivalul va începe la ora 9:00, cu prepararea papricaşului. Între orele 14:00 şi 14:30 vor avea loc degustarea, jurizarea şi desemnarea câştigătorilor.

Organizatorii festivalului au pregătit pentru cele două zile şi spectacole de muzică.  În acest an va avea loc şi un show de iluzionism cu Lorenzo Cristian.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*