Social

Timișoara, fără gaz până mâine seară

Timișoara, fără gaz până mâine seară

Serviciul de distribuţie a gazelor naturale a fost sistat începând de joi, 11 octombrie, până vineri, 12 octombrie, la staţia de alimentare a CET Colterm.

Pentru efectuarea unor lucrări  specifice la sistemul de transport a gazelor naturale de către Transgaz, compania Delgaz Grid a fost solicitată, cu acordul Colterm, să sisteze alimentarea cu gaze naturale, începând de joi, 11 octombrie, ora 08.00, la staţia de alimentare a CET Colterm. Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, vineri, 12 octombrie, cel mai probabil începând cu ora 18:00.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*