Social

Greva transportatorilor afectează 13 trasee de autobuz din Timiș

Greva transportatorilor afectează 13 trasee de autobuz din Timiș

13 din cele peste 60 de trasee de autobuz din județul Timiș vor fi afectate de protestul transportatorilor anunțat începând cu ora 12:00. O singură companie din cele 14 care au licență în Timiș nu va lucra.

Vicepreședintele Consiliului Județean Timiș, Nicolae Oprea, a declarat că s-a luat legătura cu autoritățile locale pentru a se asigura transportul elevilor şi, pe cât este posibil, şi al navetiştilor afectați.

„La nivelul județului, am luat legătura cu câteva primării, unde este un număr mai mare de personal care se deplasează. Dacă totuși se va întrerupe acest transport pe o perioadă nedeterminată sau pe un anumit număr de zile, categoric că, la nivelul unităților administrativ-teritoriale se va încerca să se asigure transportul în mod deosebit al copiilor către unitățile de învățământ”, spune Nicolae Oprea.

Consiliul Județean i-a cerut transportatorului care intră în grevă să afișeze înștiințări cu acest protest de la primele ore ale dimineții.

La nivel naţional, transportatorii de persoane sunt nemulțumiți de un ordin de ministru prin care firmele cu experiență ar fi defavorizate la licitațiile pentru  alocarea de trasee.

Sursa: Radio Timişoara


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*