Utile

Timișoara rămâne fără apă caldă şi căldură de joi dimineața

Timișoara rămâne fără apă caldă şi căldură de joi dimineața

Timișoara rămâne fără apă caldă și căldură, începând de joi dimineață. Compania de termoficare anunță că din cauza unor lucrări se oprește alimentarea cu gaze la Colterm, astfel că se va opri treptat furnizarea apei calde și a căldurii.

„Din cauza unor lucrări care se vor efectua într-una dintre stațiile de reglare-măsură care alimentează cu gaze naturale municipiul Timișoara, atât la CT Centru cât și la CET Sud se va întrerupe alimentarea cu gaz, începând cu data de 11 octombrie, ora 8. Având în vedere complexitatea lucrărilor care trebuiesc efectuate, nu se poate preciza cu exactitate momentul în care va fi reluată alimentarea cu gaze. Totuși, se estimează că furnizarea gazelor naturale se va relua în intervalul de timp cuprins între 11 octombrie, ora 18 și 12 octombrie, ora 18”, se arată în comunicatul Colterm.

Drept urmare, compania de termoficare modifică programul de furnizare a apei calde și a încălzirii după cum urmează:

între orele 0 – 8 se va furniza atât încălzire cât și apă caldă de consum, în condiții normale;

între orele 8 – 17 se va întrerupe furnizarea încălzirii și a apei calde;

între orele 17-24 se va furniza doar apă caldă, la temperatură redusă la 45 grade C.

În funcție de informațiile privind reluarea furnizării gazelor naturale, Colterm va anunța programul de furnizare al apei calde de consum și încălzirii pentru ziua de vineri, 12 octombrie.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*