Social

Primarul Nicolae Robu se întâlnește cu locuitorii din Piaţa Traian

Primarul Nicolae Robu se întâlnește cu locuitorii din Piaţa Traian

Primarul Timişoarei a anunţat că va răspunde invitaţiei locuitorilor zona Pieţei Traian, iar miercuri va merge să se întâlnească cu aceştia.

Subiectul întâlnirii este situaţia clădirii ocupate ilegal de către mai multe familii de romi care au terorizat întreaga zonă, cu mizeria şi gălăgia pe care le fac. Primarul Nicolae Robu a anunţat că unul dintre apartamete a fost deja evacuat.

„Avem trei sentințe de evacuare, am spus că un apartament este deja sigilat. Se va ajunge și la eliberarea celorlalte două, în curând, și mai avem cinci procese pe rol în care lucrurile stau ca în cele trei cazuri pe care le-am pomenit mai devreme. Drept urmare, suntem convinși că vom câștiga și aceste procese și vom obține sentințe de evacuare”, spune Nicolae Robu.

Primarul Timişoarei a spus că nu contează etnia cetăţenilor care vor fi evacuaţi, însă a ţinut să precizeze că nu va permite nimănui să terorizeze un cartier sau o zonă din oraş.

În urmă cu două săptămâni, o clădire din zona Traian a fost cuprinsă de flăcări, după ce focul ar fi fost provocat intenționat, potrivit anchetatorilor.

Foto: arhivă

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*