Administrație

Încep lucrările de reparații la varianta de ocolire a Caransebeșului

Încep lucrările de reparații la varianta de ocolire a Caransebeșului

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara informează că a fost semnat contractul subsecvent de lucrări la partea carosabilă, acostamente, benzi de urgență și benzi de încadrare pentru Secția de Drumuri Naționale Caransebeș.

Lucrările de reparații, desfășurate în cadrul campaniei de pregătire a drumurilor pentru sezonul de iarnă, vor fi executate de firma Tehnocer SRL, valoarea contractului fiind de 1.031.900 lei, TVA inclus. Perioada de contractare este până în 31.12.2018. Suprafața totală pe care se vor executa reparații pe suprafețe întinse este de peste 20.000 mp.

Lucrările se vor executa pe următoarele drumuri naționale: varianta de ocolire a municipiului Caransebeș, DN 58 – Anina; Caransebeș – Brebu, DN 68 – Caransebeș – Bucova (limită de județ), DN 6 – Domașnea.

Echipele antreprenorului vor începe lucrările de mâine, 9 octombrie, pe varianta de ocolire a Caransebeșului.

Reamintim că, în perioada verii, pe raza SDN Caransebeș au avut loc lucrări de tratamente bituminoase la rece pe DN 6, între Caransebeș și Lugoj și între Caransebeș și Cornea, lucrări executate de firma AXELA Construcții SRL.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*