Social

Absolvenţii sunt invitaţi la Bursa locurilor de muncă

Absolvenţii sunt invitaţi la Bursa locurilor de muncă
Adora Beauty

Bursa locurilor de muncă, măsură activă destinată corelării cererii şi ofertei de forţă de muncă, constituie una dintre cele mai importante activităţi implementate de AJOFM Timiş.  Prin organizarea acestui eveniment in data de 19 octombrie, se oferă o nouă şansă tinerilor de a-şi găsi un loc de muncă şi, totodată, agenţii economici sunt sprijiniţi în încadrarea personalului de care au nevoie.

Scopul este de a asigura disponibilitatea forţei de muncă calificate şi, în acelaşi timp, de a oferi tinerilor o perspectivă mai bună pe piaţa muncii.

În acest an Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi se va desfăşura în Timişoara la Casa Tineretului, str. Arieş nr. 19.

Pentru o promovare cât mai eficientă a locurilor de muncă de care dispun, angajatorii sunt rugaţi să transmită la AJOFM Timis oferta de locuri de muncă vacante pe adresa daniela.mitrica@tm.anofm.ro .

Informaţii suplimentare pot fi obţinute  la sediul AJOFM Timiş, Timişoara, bd. Republicii nr.21, et. 1, cam.108, tel 0256/294.231, interior 112.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*