Eveniment

Misiuni de ordine publică ale jandarmilor timişoreni

Misiuni de ordine publică ale jandarmilor timişoreni
Adora Beauty

Efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Glad Voievod” Timişoara sunt angrenate în misiuni de ordine publică, în acest sfârşit de săptămână. Sunt asigurate măsurile de ordine şi siguranţa participanţilor la manifestările publice: „Street Food Festival”, „Timishort Film Festival” și „Bega!”, de asemenea, la evenimentul organizat de Muzeul Național al Banatului în Bastionul Theresia.

Sâmbătă, 6 octombrie, jandarmii timișoreni sunt prezenți în Centrul Civic din municipiul Reșița, pe timpul desfășurării manifestărilor ce au loc în cadrul evenimentului „EU aleg România” și în municipiul Arad, la manifestările „Zilele maghiare la Arad”.

În această perioadă sunt asigurate măsurile de ordine la două meciuri din Liga a II-a și a III-a de fotbal și la un meci de handbal ce are loc în Sala „Constantin Jude” din municipiul Timișoara.

Pentru asigurarea climatului de ordine şi siguranţă publică, Gruparea de Jandarmi Mobilă Timişoara cooperează cu inspectoratele de jandarmi judeţene din zona de responsabilitate, cu structuri de poliţie, poliţie de frontieră, inspectorate pentru situații de urgență și alte instituții publice.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*