Administrație

Noi promisiuni pentru realizarea unui skatepark în Timișoara

Noi promisiuni pentru realizarea unui skatepark în Timișoara

Mai mulți tineri pasionați de acest sport i-au cerut primarului să îi lase să facă parcul din banii lor. Nicolae Robu susține că asta este o copilărie și promite că parcul dedicat pasionaților de skate va fi realizat după ce va fi desemnată o firmă care să realizeze lucrarea.

„Vom face până la urmă acel skate park și nu depinde de noi, depinde de ofertanții care vor veni. Sperăm să fie mai cu noroc de data aceasta și să câștige licitația o firmă mai serioasă care să și realizeze skate park-ul. Asta este o copilărie – facem noi skate park – ca să nu mai vorbesc de alte inițiative – strângem noi bani și facem mai știu eu ce. Aici e vorba de bani mulți, n-o să vină niște copii cu sume de nivelul acesta. Să vină cu contracte ferme și, bucuros, nu cheltuim bani publici pentru că avem ce să facem cu ei în alte scopuri”, spune Nicolae Robu.

Lucrările la noul skatepark din Timișoara au început în aprilie 2015. La scurt timp au fost sistate din cauza unui litigiu dintre constructor și primărie. Ulterior contractul a fost reziliat, iar primăria caută o nouă firmă care să realizeze lucrarea.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*