Life-style

Street Food Festival revine la Timișoara cu ediţia de toamnă

Street Food Festival revine la Timișoara cu ediţia de toamnă

Timișoreni, Street Food Festival se întoarce pentru ediția de toamnă, așadar e timpul să vă pregătiți apetitul. Conceptul culinar ce a călătorit în acest an prin 10 orașe frumoase din România ajunge din nou în Parcul Rozelor în perioada 4 – 7 octombrie 2018 cu peste 40 de bucătării cu specific și sute de rețete inedite. Cele 4 zile delicioase vor fi condimentate cu multă muzică bună, spații de relaxare și loc de joacă pentru cei mici.

După ce în primăvară zeci de mii de gurmanzi s-au bucurat de un weekend prelungit de mâncare bună și zone de relaxare inedite, Chef Foa și alți peste 100 de bucătari ingenioși vor deschide în acest weekend porțile bucătăriei stradale plină cu bunătăți din întreaga lume.

„Ne simțim deja ca la noi acasă în Timișoara și suntem siguri că și timișorenii ne consideră deja de-ai casei, dovadă fiind deja două ediții de succes Street FOOD Festival. Abia așteptăm să revedem publicul călduros din Banat și să ne bucurăm de cele 4 zile de poveste în Parcul Rozelor. Vă mulțumim, dragi timișoreni, pentru că ne ajutați să dezvoltăm această experiență culinară și, mulțumim pe această cale și autorităților și partenerilor implicați în bunul demers al lucrurilor. Ne vedem în Parcul Rozelor!”, a transmis Nely Borza, Project Manager Street Food Festival.

 

Lista completă cu toți vendorii prezenți la Street FOOD Festival Timișoara este disponibilă accesând: http://streetfoodfestival.ro/street-food-festival-timisoara-2

Experiența de festival va fi completată și cu ajutorul unui program bine ales la scenă și a unei zone dedicate pentru copii.

 

Ce muzică ascultăm la Street FOOD Festival?

04.10.2018

Ligia Hojda

Toulouse Lautrec

 

05.10.2018

Gramofone

Rockabella

Cuibul

 

06.10.2018

Gabriela Costa & Alex Man

Paperjam

Helen

07.10.2018

BAU/Brigada Artistică Urbană

Funkorporation

 

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*