Eveniment

Mascaţii au descins la trei adrese din Timişoara. Ce s-a găsit la percheziţii

Mascaţii au descins la trei adrese din Timişoara. Ce s-a găsit la percheziţii

Polițiștii Postului de Poliție  Giroc sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș, cu sprijinul Biroului de Investigații Criminale și Secția 1 Poliție Rurală, au efectuat trei percheziții domiciliare, în Timișoara, la persoane bănuite de tăinuire.

Activitățile au vizat documentarea activității infracționale a trei persoane, cu vârste între 37 și 41 de ani. În fapt, cei în cauză ar fi achiziționat, cu bună știință, mai multe bunuri provenite din furturi din locuințe și imobile aflate în construcție, de pe raza localităților Giroc și Dumbrăvița.

În urma perchezițiilor, la domiciliile celor în cauză au fost descoperite și ridicate în vederea cercetărilor televizoare, laptopuri, telefoane mobile și scule folosite în construcții.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, bănuiții fiind conduși la sediul Postului de Poliție Giroc pentru audieri.

La activități au participat luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș și jandarmi din cadrul Grupării Mobile „Glad Voievod” Timiș. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celor în cauză.

Adora Beauty

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*