Social

Amendă maximă pentru un locatar care și-a rezervat locuri de parcare cu saci pe bd. C.D. Loga

Amendă maximă pentru un locatar care și-a rezervat locuri de parcare cu saci pe bd. C.D. Loga

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație Rutieră au acționat, în cursul zilei de luni, pe bd. C.D. Loga, ca urmare a unor sesizări referitoare la faptul că unele persoane au rezervat locuri de parcare în dreptul numărului 40, prin amplasarea de saci cu moloz. Drept pentru care, la fața locului, polițiștii locali i-au aplicat lui C.V., de 43 de ani, sancțiune de 1.500 lei conform legii.

Acesta nu este singurul caz de acest gen, în ultimele săptămâni fiind aplicate alte opt sancțiuni celor care și-au rezervat locuri de parcare cu diverse obiecte cum ar fi scaune, lăzi, saci, alte obiecte de mobilier, în zone precum Calea Martirilor, Str. Aurelianus, Calea Șagului, Aleea FC Ripensia, Sfântul Ioan, Pictor Zaicu, Liviu Rebreanu, Proclamația de la Timișoara.

Poliția Locală reamintește că este interzisă rezervarea locurilor de parcare pe carosabil sau pe domeniul public fără avizul Comisiei de Circulație din cadrul Primăriei Timișoara și semnalizarea acestora cu altfel de însemne, marcaje sau dispozitive decât cele agreate de comisia menționată.

Sancțiunile pentru astfel de fapte sunt între 800 și 1.500 de lei.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*