Social

Amenzi pe bandă rulantă pentru o firmă care nu a refăcut carosabilul după efectuarea de lucrări pe strada Verdi

Amenzi pe bandă rulantă pentru o firmă care nu a refăcut carosabilul după efectuarea de lucrări pe strada Verdi

Poliţiştii locali din cadrul Serviciului Circulaţie Rutieră au efectuat din nou verificări în ceea ce priveşte modul în care firmele contractate să efectueze lucrări în carosabil respectă prevederile legale referitoare la semnalizarea lucrărilor şi readucerea la starea iniţială a zonelor la care s-a intervenit.

Lunile trecute trei firme au fost sancţionate, fiind întocmite 6 procese verbale de constatare a contravenţiei pentru nesemnalizarea corespunzătoare a lucrărilor. În ultima săptămână s-au efectuat noi verificări la lucrările respective, constatându-se că una dintre acestea, SC Axo-Util SRL, nu a respectat condiţiile impuse în permisul de spargere, mai exact nu a respectat termenul de refacere a carosabilului până la data impusă în permis, în două locaţii de pe str. G. Verdi. Din acest motiv s-au aplicat alte două sancţiuni de câte 2500 lei fiecare, după ce anterior fusese sancţionată de două ori cu câte 1000 lei.

Poliţia Locală reaminteşte că potrivit legii, toate lucrările tehnico-edilitare care afectează domeniul public se pot executa numai după obţinerea permisului de spargere eliberat de serviciul de specialitate din cadrul Primăriei, existând obligaţia de a se respecta prevederile specificate în acesta, sancţiunile fiind între 1.000 şi 2.500 de lei.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*