Administrație

Robu, asaltat de fani în Cluj. Ce a făcut în capitala Transilvaniei

Robu, asaltat de fani în Cluj. Ce a făcut în capitala Transilvaniei

Primarul Nicolae Robu a participat, sâmbătă, împreună cu primarul Clujului, Emil Boc, și edilul-şef al Sibiului, Astrid Fodor, la Conferința de Bune Practici în Administrația Publică Locală, organizată de asociația Centrul Cultural Clujean. Robu spune că a fost o excelentă ocazie de schimb de idei și experiență între cei trei primari ai unora dintre cele mai importante orașe ale țării, în prezența unui public numeros, format mai ales din tineri.

„Umblând un pic și prin oraș, inclusiv prin mall, am fost surprins de notorietatea pe care o am în rândul clujenilor, de cât de la curent și apreciativi sunt ei cu manifestările mele pe scena politică și cu ce fac ca primar în Timișoara și de simpatia pe care mi-au arătat-o. Atât pe stradă, cât și în mall, am fost solicitat la o mulțime de poze, iar șoferii celor două taxiuri cu care am circulat, mi-au cerut ambii o amintire selfie. La rândul meu, vreau să-i asigur de toată prețuirea mea. Știu că sunt oameni harnici, deschiși la minte și la suflet, civilizați și de mare cumsecădenie. Și le fac o dezvăluire: Clujul e unul din orașele cu loc aparte în sufletul meu, din două motive: (1) a fost primul oraș mare vizitat de copilul de la țară care-am fost, la vârsta adolescenței și m-a impresionat profund cu frumusețile sale (Grădina Botanică, Parcul Kios, catedralele catolică și ortodoxă și piețele conexe, o mulțime de alte clădiri deosebite etc.)

(2) la Cluj, mai precis la Florești, lângă Cluj devenit, între timp, “Dumbrăvița” sau “Girocul” Clujului :))- mi-am efectuat stagiul militar de 9 luni și prin Cluj mi-am petrecut învoirile în oraș, “scăpările” din cazarmă”, a scris primarul Nicolae Robu, duminică, pe pagina sa de Facebook.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*