Cultură

Festivalul Fanfarelor are loc duminică la Timișoara

Festivalul Fanfarelor are loc duminică la Timișoara

Ediția cu numărul 30 a manifestării organizate de Centrul de Cultură și Artă și Consiliul Județean Timiș are loc duminică, 30 septembrie.

Participă formații din județele Timiș, Caraș-Severin, Arad și din Banatul Sârbesc: Fanfara Garnizoanei Militare și Fanfara „Pro Amicitia” din Timişoara, Fanfara Populară din Grebenac – Serbia, Fanfarele populare din Mercina, Lăpușnic şi Răcăşdia, județul Caraş-Severin, Fanfara Casei de Cultură ”Ion Cojar” din Recaș, Fanfara din Almaș și Fanfara din Nădlac, județul Arad.

Evenimentul se bucură de prezența maestrului Ovidiu Lipan Țăndărică, ce va oferi un recital împreună cu Fanfara de la 10 prăjini și Fanfara ”Transilvania” din Cugir, județul Alba.

Programul festivalului începe de la sediul Centrului de Cultură și Artă al Județului Timiș, str. E. Ungureanu nr. 1, duminică, la ora 12:15, continuă cu parada fanfarelor participante din Piața Victoriei, unde va avea loc un microrecital în fața Operei iar la Sala Capitol din Timișoara, la, ora 17: 00 va avea loc spectacolul.

Intrarea este liberă!

Un comentariu

  1. Dongea Viorel

    Festivalul Fanfarelor Timișoara 2018

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*