Eveniment

Au fost prinși indivizii care au prădat mai multe case din Moșnița Nouă

Au fost prinși indivizii care au prădat mai multe case din Moșnița Nouă

Patru bărbați care au furat mai multe scule dintr-o casă aflată în construcție în Mosnița Nouă au fost identificați la scurt timp de polițiști. Surpriză, însă! Polițiștii au descoperit că indivizii au mai furat și materiale de construcții de la o altă casă din zonă.

În data de 25/26 septembrie, pe raza comunei Mosnița Nouă s-a comis un furt dintr-o casă în construcție, de unde s-au sustras mai multe scule. În urma vizionării imaginilor de pe camerele montate pe raza comunei și cercetărilor efectuate de agenții Poliției Locale și a Postului de Poliție Mosnita Nouă, s-a identificat autoturismul cu care s-a comis furtul, urmând a fi identificate și persoanele.

În data de 26/27 septembrie, echipajul Poliției Locale în colaborare cu lucrătorii de la sistemul de monitorizare, au găsit mașina suspectă pe rază comunei, aceștia fiind opriți și legitimați. Au fost chemați în sprijin agenții Postului de Poliție Moșnița Nouă, iar în urmă controlului efectuat s-a găsit în autoturismul oprit scule și cutii de gresie care proveneau de la o altă casă spartă.

Indivizii au fost conduși la Postul de Poliție Moșnița Nouă, unde au început cercetările împotriva acestora. Au fost recuperate în totalitate bunurile de la cele două case sparte ,în valoare de 10700 lei și înapoiate păgubiților, iar cei 4 suspecți care au săvârșit furturile au fost reținuți pentru 24 de ore,urmând a fi continuate cercetările împotriva acestora.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*