Politic

Deputatul Marian Cucșa: “Guvernul ALDE-PSD a alocat aproape 7 milioane lei pentru rezolvarea problemelor stringente din Timișoara, nicidecum pentru fanteziile primarului Robu”

Deputatul Marian Cucșa: “Guvernul ALDE-PSD a alocat aproape 7 milioane lei pentru rezolvarea problemelor stringente din Timișoara, nicidecum pentru fanteziile primarului Robu”

Guvernul ALDE-PSD a alocat la rectificarea bugetară din această lună suma de 6,6 milioane de lei pentru Primăria Timișoara. Banii vin într-un moment foarte potrivit având în vedere că primarul Nicolae Robu a reușit în 2018 ,,performanța,, de a aduce primăria în colaps financiar din cauza managementului defectuos. Este de părere președintele ALDE Timiș, deputatul Marian Cucșa.

Primarul Timișoarei a încercat să găsească tot felul de scuze pentru situația în care a adus instituția pe care o conduce prost la colaps financiar acuzând că guvernul nu îi dă bani. La capitolul atragerii de fonduri europene e de asemenea codaș, proiectele de mare anvergură sunt doar finalizate de edilul Robu, însă au fost accesate de fosta administrație. Această rectificare de buget și alocarea sumei de aproape 7 milioane lei e dovada clară că Guvernul ALDE-PSD sprijină Timișoara! Această alocare de fonduri vine din partea Guvernului, prin eforturile mele ca și parlamentar și ale colegilor mei pentru a sprijini orașul Timișoara și a rezolva problemele stringente, nu activitățile fantasmagorice ale primarului Robu. În ceea ce privește activitatea parlamentară din noua sesiune, ALDE are câteva proiecte legislative la care lucrează în prezent: a fost depusă Legea Lobby-ului unde se va face clar distincția între lobby și trafic de influență. Pentru redactarea legii am contactat modelul de bune practici din SUA. De asemenea, eu și colegii mei din Parlament lucrăm la modificarea unei legi veche din 2002 care prevede ca angajații veniți din străinătate să fie încadrați pe un salariul mediu pe economie în timp ce românii sunt angajați cu salariul minim. Nu mi se pare firesc să luptăm pentru ca românii să nu mai plece la muncă în străinătate, iar prin această lege nu facem decât să îi alungăm. Dorim să reglementăm acest lucru pentru a nu exista niciun fel de discriminare în câmpul muncii în acest sens”, a explicat deputatul Marian Cucșa.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*