Administrație

Asociația Timișoara Capitală Europeană a Culturii va primi 200.000 lei de la Consiliul Județean Timiș

Asociația Timișoara Capitală Europeană a Culturii va primi 200.000 lei de la Consiliul Județean Timiș

Asociația Timișoara Capitală Europeană a Culturii va primi, săptămâna viitoare, 200.000 lei de la Consiliul Județean Timiș. Banii reprezintă cotizația anuală.

Potrivit șefului CJT, Călin Dobra, în perioada următoare ar urma să fie alocată încă o sumă de 300.000 lei, după ce va avea loc Adunarea Generală a asociației. “Vom face mai mult ca sigur săptămâna viitoare o rectificare bugetară, din mai multe motive. În primul rând, s-a dat o hotărâre de Guvern și s-a alocat o sumă de unsprezece milioane de lei pentru Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Timiș și va trebui să rectificăm bugetul, să prindem această sumă, să o redirecționăm spre DGASPC Timiș. De asemenea, vom aloca cotizația pentru Asociația Timișoara – Capitală Culturală Europeană 2021, pentru că ne-au venit toate documentele și săptămâna viitoare îi vom sprijini în desfășurarea activității”, a transmis președintele CJ Timiș.

În plus, Călin Dobra a mai precizat că la nivelul Consiliul Județean Timiș s-au alocat 500.000 lei pentru cotizație, însă Asociația Timișoara Capitală Europeană a Culturii nu a operat modificarea în AGA, astfel că se pot acorda doar 200.000 lei.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*